Гърция затяга мерките за влизане в страната след  внесените от

...
Гърция затяга мерките за влизане в страната след  внесените от
Коментари Харесай

Гърция затяга мерките за влизане през Кулата

Гърция стяга ограниченията за влизане в страната след  импортираните от чужбина случаи на ковид, разгласи гръцкото държавно управление след телеконферентен диалог, извършен под председателството на премиера Кириакос Мицотакис- Това съобщи гръцката телевизия " Скай ", представена от Българска телеграфна агенция.

Приетите ограничения, които разгласи представителят на държавното управление Стелиос Пецас, са следните:

Влизащите в Гърция по неспешни аргументи през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Промахон "  от 6 часа сутринта на 14 юли са длъжни да показват негативен молекулярен тест (PCR) за ковид, изработен най-вече 72 часа преди влизането си в Гърция.

Остава задължението за попълване на формуляр за локализиране на пасажерите (Passenger Locator Form - PLF). Минималният период за попълване се понижава от 48 на 24 часа преди идването в Гърция.
Увеличава се броят на инспекциите за спазването на санитарните протоколи. За тази цел десетки екипи ще извършат над 300 инспекции в цяла Гърция до неделя.

Правителството продължава да следи епидемиологичните данни и е готово да вземе решение предвид на опазването на публичното здраве.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР